MiWell tillhandahåller revenue management inom hotell- och resenäring. Våra tjänster omfattar traditionell prisoptimering liksom innovativa kommersiella processer som stödjer ökade intäkter. Vi kombinerar erfarenhet, beprövade metoder, kreativa idéer och strategier för att realisera intäktspotentialen för våra kunder och stärka deras marknadsandel. Läs mer om våra tjänster.

MiWell arbetar med drygt trettio kunder i Sverige och Norge. Vår vision är att fortsätta växa och få arbeta med ännu fler hotell, här liksom i övriga Norden. Idag är vi tiotalet personer som arbetar ihärdigt och entusiastiskt för våra kundhotell.

 

Vår filosofi
Att som hotell lyckas bli ledande på dagens dynamiska och snabbt växande marknad är knivigt. Potentiella gäster har oändliga valmöjligheter och kan enkelt välja bort det som inte tilltalar. Som oberoende hotell eller mindre del av en hotellkedja krävs det att man har rätt sorts verktyg för att klara dessa förutsättningar. Vi på MiWell vill gärna förse dig med de verktygen och dela med oss av vår erfarenhet. Vi lär dig hur du använder revenue management för att förstå och fånga in gästerna. Med vårt stöd utvecklar du samma egenskaper som de stora hotellkedjorna besitter och ställer dina lokala konkurrenter i skuggan. God lönsamhet handlar inte om att sänka kostnader, det handlar om att öka intäkterna. Vi hjälper dig.