Blueberries

Why do the ordinary?

Vill du vara med och växa i ett företag där du styr din egen vardag och har möjlighet att hjälpa våra kunder? MiWell söker nya talanger och kvalificerade medarbetare som bidrar med nya idéer och stärker vårt företag ytterligare. I arbetet som revenue manager på MiWell har du möjlighet att vidareutvecklas genom utmanande uppgifter. Du deltar aktivt i vidareutveckling och optimering av våra processer samt tar över och leder projekt inom organisationen. Du ansvarar för att definiera bästa prissättnings- och segmenteringsstrategi för att fylla våra kunders hotell med hänsyn till historisk, nuvarande och framtida efterfrågan och konkurrenssituation. Arbetet inkluderar även genomförande och upprätthållande av effektiva arbets- och kommunikationsrutiner med berörda parter på de enskilda hotellen samt eventuella leverantörer och partners som kunden har.

Arbetsuppgifter
Maximera och optimera hotellens totala intäkter, och därigenom uppnå ökade marknadsandelar
Producera och presentera intäktsprognoser
Ha ett tätt och kontinuerligt samarbete med hotellen och deras operativa team för att maximera intäktspotentialen
Utföra effektiv prissättning med användning av Revenue management-principer för alla marknadssegment hotellen opererar inom
Driva optimal positionering av hotellen i samspel med hotellens operativa team

Egenskaper vi letar efter
Analytisk förmåga samt förmåga att sätta information i ett sammanhang
Självständig med en stark inre drivkraft att vilja prestera och utvecklas
Lösningsorienterad, flexibel och kreativ i sin problemlösningsförmåga
Planerar, organiserar och prioriterar arbetet för att uppnå hög effektivitet
Nyfiken och sugen på att lära nya saker
God kommunikationsförmåga i både tal och skrift
Relationsbyggande med god samarbetsförmåga
Ser förändringar som nya möjligheter och har lätt att anpassa sig till nya förutsättningar

Krav
Högskola/universitetsutbildning eller relevant yrkeserfarenhet
1-2 års direkt erfarenhet av Revenue management
God förståelse av bokning, distribution och intäktsoptimering
Goda kunskaper i MS Office och speciellt Excel
Behärskar ett skandinaviskt språk muntligt och skriftligt samt har goda kunskaper i engelska

Om MiWell
MiWell Nordic är ett marknadsledande företag i Norden inom Hotel Revenue Management. Vi arbetar för att göra våra kunder långsiktigt kommersiellt konkurrenskraftiga, med en mänsklig touch. Sedan 2013 erbjuder vi ett nytt, bekvämt och kostnadsmedvetet sätt för hotellanläggningar att öka sina intäkter. Vi har hjälpt över 80 hotell och sköter idag mer än 40 anläggningar löpande runt om i Norden. Vi blandar beprövade metoder med kreativa strategier för att höja anläggningars RevPAR. Vi är resultatdrivna logispecialister och affärsutvecklare med stor kompetens och expertis inom flertalet områden.

Idag är vi tiotalet personer utspridda i Sverige och Norge som arbetar nära, ihärdigt och entusiastiskt med våra kundhotell. Vår vision är att fortsätta växa och få arbeta med ännu fler hotell, därför behöver vi fler engagerade medarbetare.

Vill du vara delaktig i en kreativ och kundfokuserad miljö? Då hoppas vi att du hör av dig till oss! Maila din ansökan till work@miwell.se Märk ansökan i ämnesraden med ”Revenue Manager” samt den region du är baserad i. Vi tillämpar löpande urval och tar emot ansökningar regelbundet.

Välkommen med din ansökan!