MiWell uses cookies to improve and simplify your visit.
Accept Read more

MiWell helps you recover from Corona faster!

Gratis Finder* för hotell och campingar

Vi på MiWell har stor förståelse för hur hårt ni drabbats av Coronapandemin. Till vardags hjälper vi omkring 80 hotell att maximera deras kommersiella möjligheter, de har, precis som ni haft extremt tuffa tider de senaste månaderna.

Vi vill hjälpa er öka era chanser till snabb återhämtning genom att göra det vi är bäst på – identifiera möjligheter och sedan snabbt och kostnadseffektivt omsätta dessa. Vi fokuserar på det som har verklig effekt och ser till att era begränsade resurser läggs på rätt åtgärder. För att vi ska kunna hjälpa er erbjuder vi nu en kostnadsfri Finder där vi kartlägger er verksamhet och identifierar möjligheterna samt en digital genomgång av resultatet.

Då vi löpande hjälper runt 80 hotell och sedan starten 2013 hjälpt över 120 hotell och campinganläggningar, från Svalbard i norr till Mallorca i söder, anser vi oss vara den rätta partnern även för er.

* Erbjudandet är giltigt till och med 1/9 2020, är en begränsad Finder och gäller endast nya kunder.

Anslut dig här, det kanske är din starkaste affärsmöjlighet för att ditt hotell ska blomstra. Kontakta vår VD Johan Öhman på +46 (0)73 501 27 21 or send him an email at johan@miwell.se eller skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig!